Mic dejun cu ouă, bacon și roșii

Image module
mic-dejun-cu-oua-bacon-si-rosii-361x240
Ingrediente
pentru 4 persoane
4 fâșii de bacon
2 roșii medii (sau 7-8 roșii cherry)
4 ouă
mărar proaspăt
sare și piper după gust
Image module
Puneți o tigaie la foc mediu și adăugați baconul tăiat în fâșii. Prăjiți aproximativ 2 minute, după care întoarceți baconul și adăugați și roșiile tăiate felii. Dacă folosiți roșii cherry, tăiați-le doar în jumătate. După aproximativ 1 minut, întoarceți roșiile pe cealaltă parte și mai lăsați să se prăjească aproximativ 1 minut. Acum a sosit momentul să adăugați și ouăle. Adăugați cele 4 ouă și asezonați cu sare și piper (vă recomandăm să asezonați cu sare și piper de la înălțime, pentru a fi siguri că sarea și piperul ajung pe toate ingredientele). Folosind o spatulă, spargeți gălbenușurile de la ouă și adăugați mărarul proaspăt tocat mărunt deasupra. Lăsați pe foc până când ouăle se vor găti, apoi puteți scoate de pe foc și servi. Poftă bună!
Image module

Se asociază cu:

  • Fetească Albă – COLOCVIU la Atena

    Tradiția și inovația sunt cuvintele cheie după care ne-am ghidat, în producerea acestui vin. Zămislit dintr-un soi autentic românesc, Fetească Albă, Colocviu la Atena, reflectă perfecțiunea în vinificare, reușind să însoțească degustătorul cu prospețimea și complexitatea caracteristică terroirului. Reprezentat prin simbolul Atenei, Panteonul, redă filozofia anticilor greci într-o formă inovatoare, impunându-și standardele.

Cotnari-COLOCVIU-la-Atena-Feteasca-Alba-sec-asociere
Image module