logo zaz

 

ZAZ ALB CASA DE VINURI COTNARI

PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.M.D. COTNARI
VIN SPUMANT OBTINUT PRIN FERMENTATIE NATURALA IN REZERVOARE SUB PRESIUNE ( Metoda Charmat ) 

TIP: Alb demisec
VOLUM ALCOOL: 11,5%

TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar

CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA
TEMPERATURA DE SERVIRE: 4-6 
°C

 

PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.M.D. COTNARI
VIN SPUMANT OBTINUT PRIN FERMENTATIE NATURALA IN REZERVOARE SUB PRESIUNE ( Metoda Charmat ) 

TIP: Rose demisec
VOLUM ALCOOL: 11%

TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar

CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA
TEMPERATURA DE SERVIRE: 4-6 
°C

ZAZ ROZE CASA DE VINURI COTNARI

 

ZAZ - Tamaioasa Demisec

DESCRIERE: Când pleci la drum cu ținta unei zile liniștite, ai vrea ca ziua să-ți rezerve surprize plăcute. Scopul acestui Zaz este ca întâlnirea să-ți fie mai lesne odată plecat cu el la drum. Fie că ești într-o întâlnire mai serioasă, fie că ești doar amator de casual talk, vinul de se ascunde sub sticlă îți va crea suportul. Ai un partener fresh, cu o aciditate potrivită, cu nuanțe vesele și hotărâte de fructe galbene coapte, ca un parfum potrivit de timpul zilei. Nu se ia în serios ceea ce ar trebui să fie un stil de viață. Zazifică-te pahar cu pahar, lejer, așa, ca o ploaie de vară.

PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA
SOI: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.M.D.

TIP: Alb demisec

VOLUM ALCOOL: 12,08%
ZAHARURI REDUCĂTOARE: 11,95 g/l
ACIDITATE TOTALĂ: 8,17 g/l
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA


TEMPERATURA DE SERVIRE: 8-10 
°C

VOLUM ALCOOL: 13%
ZAHARURI REDUCĂTOARE: 10,9 g/l
ACIDITATE TOTALĂ: 6,54 g/l
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA


TEMPERATURA DE SERVIRE: 8-10 
°C

RECOMANDĂRI CULINARE: răcit bine, este un bun însoţitor pentru preparatele din pește sau pui, brânzeturile fine, pastele cu sos alb sau poate constitui un aperitiv revigorant.

ZAZ este ce ne-am dorit mereu de la un vin de calitate: românesc, ușor de băut oricând. Este vinul care pune ZAZ în orice conversație.

 

DESCRIERE: Când vrei desert te gândești la dulce, cremos sau nu. Așa cum unii-l preferă înainte de masă, alții-l preferă sub diferite forme. Zaz-ul ascuns sub această etichetă vine să-i satisfacă pe cei ce-l doresc în pahar. Cu aceleași veleități de partener ștrengar, pofta se satisface cu fructe coapte de vară, cu exotismul grepfruitului, savoarea mangoului și a caiselor coapte. Să te-nsoțească rece, așa cum îți poftește inima, lângă orice-ți dorește sufletul, dar să fie lejer, căci așa e mai bine. Zazifică-te liniștit, căci viața e frumoasă, caldă și strălucitoare, doar pune-o în lumina corectă.

PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA
SOI: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.M.D.

TIP: Alb demidulce

VOLUM ALCOOL: 12%
ZAHARURI REDUCĂTOARE: 30,01 g/l
ACIDITATE TOTALĂ: 6,57 g/l
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA


TEMPERATURA DE SERVIRE: 8-10 
°C

VOLUM ALCOOL: 12,5%
ZAHARURI REDUCĂTOARE: 30,5 g/l
ACIDITATE TOTALĂ: 7,1 g/l
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA


TEMPERATURA DE SERVIRE: 8-10 
°C

TEMPERATURA DE SERVIRE: 8-10 °C
RECOMANDĂRI CULINARE: răcit bine, este un bun însoţitor pentru preparatele din pește sau pui, brânzeturile fine, pastele cu sos alb sau poate constitui un aperitiv revigorant.

ZAZ este ce ne-am dorit mereu de la un vin de calitate: românesc, ușor de băut oricând. Este vinul care pune ZAZ în orice conversație.

ZAZ - Tamaioasa Demidulce

 

ZAZ - Busuioaca Demisec

DESCRIERE: Armonia unei zile poate începe de la prima rază de soare și poate continua până după asfințit. Dar anumite ore ale zilei te încarcă de energie diferit. Ora de aur este fie dimineața devreme, fie când soarele coboară. Așa e și paharul din fața ta: strugurele copt ce devine apoi licoare ascunsă își are rol de însoțitor atent la tine. A fost făurit astfel încât să nu ceară nici prea multă atenție dar nici să treacă neobservat. Fructat, exotic, frumos și blajin, miresme proaspete și aciditatea unor fructe de vară aproape coapte. Totul într-un balans elegant menit să completeze orice experiență. Zazifică-te cu încrederea că seara și finalul de săptămână poate fi serbat fără prea mult stres. 

PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA
SOI: BUSUIOACĂ DE BOHOTIN
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.M.D.

TIP: Rose demisec

VOLUM ALCOOL: 12,65%
ZAHARURI REDUCĂTOARE: 11 g/l
ACIDITATE TOTALĂ: 6,45 g/l
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA

VOLUM ALCOOL: 11,5%
ZAHARURI REDUCĂTOARE: 10,3 g/l
ACIDITATE TOTALĂ: 6,2 g/l
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA

TEMPERATURA DE SERVIRE: 8-10 °C
RECOMANDĂRI CULINARE: recomandat să fie consumat cu mâncăruri ușoare din carne albă și pește ușor picante și puțin condimentate (Pandoro umplut cu crema chantilly). Poate fi considerat de altfel și un vin de final de masă.

ZAZ este ce ne-am dorit mereu de la un vin de calitate: românesc, ușor de băut oricând. Este vinul care pune ZAZ în orice conversație.

 

DESCRIERE: Când simți starea de bine spui că viața e roz. Așa e, calmă și fără agitație. Iar ce poți servi cu Zaz-ul din sticla de față are sens în direcția asta. Culoarea te calmează și îți bucură ochiul cu tonuri vesele, aromele din licoare se fac imediat prezente și sosesc de pe un drum veșnic însorit, cu miresme de fruct de vară copt, piersică și cireașă-n pârg. Dar vioiciunea acidității te lasă cu o senzație de tinerețe zbanghie. Ești calm dar pregătit de orice, mai ales de zile de vară, asezonate după cum îți poftește inima. Licoarea să fie rece iar masa precum ți-e starea. Zazifică-te cu un ritm rectiliniu și uniform spre bucuria-ți proprie.

PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA
SOI: BUSUIOACĂ DE BOHOTIN
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.M.D.

TIP: Rose demidulce

VOLUM ALCOOL: 12,65%
ZAHARURI REDUCĂTOARE: 29,5 g/l
ACIDITATE TOTALĂ: 6,6 g/l
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA

VOLUM ALCOOL: 11,5%
ZAHARURI REDUCĂTOARE: 29,2 g/l
ACIDITATE TOTALĂ: 7,2 g/l
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA

TEMPERATURA DE SERVIRE: 8-10 °C
RECOMANDĂRI CULINARE: recomandat să fie consumat cu mâncăruri ușoare din carne albă și pește ușor picante și puțin condimentate (Pandoro umplut cu crema chantilly). Poate fi considerat de altfel și un vin de final de masă.

ZAZ este ce ne-am dorit mereu de la un vin de calitate: românesc, ușor de băut oricând. Este vinul care pune ZAZ în orice conversație.

ZAZ - Busuioaca Demidulce

 

ZAZ - Feteasca Neagra Sec

DESCRIERE: O zi mai încărcată trebuie să-și găsească rezolvarea până la final. Iar finalul împărtășit fie cu propria-ți conștiință fie cu cei apropiați. Rolul acestui vin este să te conforteze, să te facă să mergi liniștit spre țintă. Vorbim de un strugure al cărui rod a fost atent urmărit pentru că el reprezintă suma viselor și marcarea unor momente istorice. Iar în pahar, odată turnat te convinge că alegerea a fost foarte bună. O culoare frumoasă ce lasă urme zglobii, un nas ferm și tânăr, paletar de zone olfactive ale fructelor negre. Pruna și cireașa neagră, valențele potrivite de astringență și relaxarea taninilor crează acest ansamblul ca să fie aidoma unei melodii bine structurate și mixate perfect. Zazifică-te cu gesturi ample de rotire a paharului, dar totuși cu relaxarea unor momente tihnite. 

PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA

SOI: FETEASCĂ NEAGRĂ
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.M.D.

TIP: Roșu sec

VOLUM ALCOOL: 11,9%
ZAHARURI REDUCĂTOARE: 4,0 g/l
ACIDITATE TOTALĂ: 4,8 g/l
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA

VOLUM ALCOOL: 13%
ZAHARURI REDUCĂTOARE: 4,0 g/l
ACIDITATE TOTALĂ: 4,4 g/l
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA

TEMPERATURA DE SERVIRE: 8-10 °C
RECOMANDĂRI CULINARE: se recomanda a fi asociat cu preparate din carne rosie, brânzeturi sau gratar.

ZAZ este ce ne-am dorit mereu de la un vin de calitate: românesc, ușor de băut oricând. Este vinul care pune ZAZ în orice conversație.

 

DESCRIERE: Ziua bună se cunoaște de dimineață dar se sărbătorește cu paharul de prânz sau cel de seară. Iar el trebuie să te binedispună, calmeze sau să-ți fie un părtaș de masă demn de încredere. Nu vrei să te abată nici de la discuție și nici de la alte planuri, vrei să mergi pe varianta unei alegeri sigure. Rolul acestui Zaz este de a ajuta și sprijini, de a relaxa și bucura senzorial. Relaxat, lejer, zglobiu, calm, frumos. Note de fruct negru, copt, cireașă neagră, mure și ceva ciocolată. Un alcool bine intergrat, o dulceață armonizată cu taninii tinerei, o siguranță de sine demnă de urmat și degustat. Zazifică-te cu aceeași relaxare, cu calm și așteptări potrivite.

PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA

SOI: FETEASCĂ NEAGRĂ
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.M.D.

TIP: Roșu demisec

VOLUM ALCOOL: 13%
ZAHARURI REDUCĂTOARE: 11,6 g/l
ACIDITATE TOTALĂ: 5 g/l
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA

VOLUM ALCOOL: 12%
ZAHARURI REDUCĂTOARE: 10,58 g/l
ACIDITATE TOTALĂ: 4,95 g/l
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
CANALE VÂNZARE VIZATE: Supermarket, Market, Mini-Market, Magazine Specializate, HORECA

TEMPERATURA DE SERVIRE: 8-10 °C
RECOMANDĂRI CULINARE: se recomanda a fi asociat cu preparate din carne rosie, brânzeturi sau gratar.

ZAZ este ce ne-am dorit mereu de la un vin de calitate: românesc, ușor de băut oricând. Este vinul care pune ZAZ în orice conversație.

ZAZ - Feteasca Neagra Demisec