Ingrediente
Ingrediente pentru glazură:
1 1/3 cană de chipsuri de ciocolată neagră
1/4 cană de unt, tăiat cubulețe
1 cană de frișcă
Ingrediente pentru brioșe:
1 cană de făină albă
3/4 lingurițe de bicarbonat de sodiu
1/2 linguriță de sare
1/4 linguriță de praf de copt
1/2 cană de apă clocotită
1/3 cană de cacao
1/2 cană de unt/margarină
3/4 cană de zahăr
1/2 linguriță de vanilie
1 ou
1 1/3 cană de chipsuri de ciocolată neagră
1/4 cană de unt, tăiat cubulețe
1 cană de frișcă
Ingrediente pentru brioșe:
1 cană de făină albă
3/4 lingurițe de bicarbonat de sodiu
1/2 linguriță de sare
1/4 linguriță de praf de copt
1/2 cană de apă clocotită
1/3 cană de cacao
1/2 cană de unt/margarină
3/4 cană de zahăr
1/2 linguriță de vanilie
1 ou
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!