Ingrediente
pentru 4 persoane
1 ceapă medie
2 căței de usturoi
500 g. roșii decojite sau 1 cutie de roșii decojite (400g)
ulei de măsline
1 lingură de vin roșu sau oțet balsamic
300 g. spaghetti
15 g. parmezan
busuioc proaspăt
sare și piper după gust
2 căței de usturoi
500 g. roșii decojite sau 1 cutie de roșii decojite (400g)
ulei de măsline
1 lingură de vin roșu sau oțet balsamic
300 g. spaghetti
15 g. parmezan
busuioc proaspăt
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – COLOCVIU la Roma
Pe vremuri, aurul lichid produs din Tămâioasa Românească era folosit ca monedă de schimb. La Roma vinul se turna atent în cupe de aur și era servit împăraților. Aromele complexe, gustul cu o tipicitate unică și vinificarea în sec, definesc măiestria oenologului,realizând astfel un produs exclusiv, destinat cunoscătorilor cu preocupări alese. Este un soi ce completează armonic magia orașului etern.