Ingrediente
pentru 2 persoane
1/2 linguriță de cimbru uscat, zdrobit
1/2 linguriță de salvie uscată, zdrobită
4 bucăți de cotlet de porc, fără os
1 lingură de unt
1 lingură de ulei de măsline
1/4 ceașcă de gem de zmeură
2 linguri suc de portocale
2 linguri oțet din vin alb
4 crenguțe de cimbru proaspăt (opțional)
sare și piper după gust
1/2 linguriță de salvie uscată, zdrobită
4 bucăți de cotlet de porc, fără os
1 lingură de unt
1 lingură de ulei de măsline
1/4 ceașcă de gem de zmeură
2 linguri suc de portocale
2 linguri oțet din vin alb
4 crenguțe de cimbru proaspăt (opțional)
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Grasă de Cotnari – COLOCVIU la Moscova
În podgoria din Podișurile Moldovei, Grasa era cunoscută din vremea în care Hârlău era un târg înfloritor. Se povestește că însuși paharnicul vremii, servea domnitorului Ștefan cel Mare, în cupe de argint licoarea aurie. Sf Vasile, catedrala din Piața Roșie, redată grafic în etichetă, definește arta sub diferitele ei forme. Astăzi, vinificarea în sec, propune degustătorului un vin cu rară complexitate aromatică, respectând tradiția și tipicitatea soiului.