Ingrediente
pentru 4 persoane
1.2 kg coaste de porc
1/2 cană de zahăr brun
1 linguriță sare afumată Hickory
1 lingură boia de ardei (paprika)
1 lingură praf de usturoi
1/3 linguriță de piper roșu măcinat
2 căni sos barbecue
1/2 cană de zahăr brun
1 linguriță sare afumată Hickory
1 lingură boia de ardei (paprika)
1 lingură praf de usturoi
1/3 linguriță de piper roșu măcinat
2 căni sos barbecue
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…
Informatii
Numele retetei
Coaste de porc la cuptor
Casa de Vinuri Cotnari
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
22 Review(s) Based on