

1 ceapă medie, tăiată mărunt
3 căței de usturoi, tocați fin
200 g. creveți
200 g. scoici Scallops
1/2 cană de vin alb demisec sau sec
1 lingură busuioc uscat
1/4 linguriță fulgi de piper roșu
2 linguri supă de pui
3 linguri unt
sucul de la o jumătate de lămâie
pătrunjel proaspăt
2 linguri parmezan ras
sare și piper după gust


Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.







