Ingrediente
pentru 4 persoane
140-160 gr/pers., tagliatelle proaspete
2 dovlecei verzi
1 morcov mediu
1 ceapă roșie
200 gr brânză de oaie proaspătă rasă (pecorino)
100-120 gr. unt
3 linguri de ulei EVO
sare și piper după gust
2 dovlecei verzi
1 morcov mediu
1 ceapă roșie
200 gr brânză de oaie proaspătă rasă (pecorino)
100-120 gr. unt
3 linguri de ulei EVO
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Albă – Cotnari DOMENII
Un vin dintr-un soi tradițional românesc, vinificat cu migală de un tânăr oenolog. Recoltat la maturitate deplină (CMD), atunci când toamna îmblânzește razele soarelui ce străbat arămiul frunzelor de viță de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Albă atent selecționată, este purtată în mici lădițe în cramă, unde mâini pricepute o vor transforma în vinul apreciat de cunoscătorii din întreaga țară. Bine răcit, va fi camaradul de încredere în momentele de început.