Stridii pe grătar

Image module
stridii-pe-gratar-rasfat-pentru-simturi
Ingrediente
pentru 4 persoane
4 stridii
150 g. ciuperci Shiitake
1 ceapă verde, tăiată mărunt
1 linguriță ulei de arahide
50 g. sos de soia
Image module
Se pun stridiile pe grătar/grill și se lasă până când carapacea se deschide. Se înlătură partea de sus a carapacei și se așează câte o felie de ciupercă și cecapă verde pe stridie. Se încălzește într-o tigaie sosul de arahide și se adaugă și sosul de soia. Se presară acest sos rezultat peste stridii, pentru un efect de senzație. Se servește alături de un pahar de vin, bine răcit. Găsiți recomandarea noastră mai jos, sub această rețetă. Poftă bună!
Image module

Se asociază cu:

Fetească Albă – COLOCVIU la Atena

Tradiția și inovația sunt cuvintele cheie după care ne-am ghidat, în producerea acestui vin. Zămislit dintr-un soi autentic românesc, Fetească Albă, Colocviu la Atena, reflectă perfecțiunea în vinificare, reușind să însoțească degustătorul cu prospețimea și complexitatea caracteristică terroirului. Reprezentat prin simbolul Atenei, Panteonul, redă filozofia anticilor greci într-o formă inovatoare, impunându-și standardele.

Cotnari-COLOCVIU-la-Atena-Feteasca-Alba-sec-asociere
Image module
Informatii
recipe image
Numele retetei
Stridii pe grătar
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total