Ingrediente
pentru 4 persoane
600 g. carne de vită (carne macră)
2 linguri de ulei
2 cepe
150 ml. vin roșu sec
1 lingură pastă de tomate
1 lingură oțet de vin roșu
3 căței de usturoi
2 foi de dafin
3 cuișoare
1 linguriță oregano uscat
sare și piper după gust
2 linguri de ulei
2 cepe
150 ml. vin roșu sec
1 lingură pastă de tomate
1 lingură oțet de vin roșu
3 căței de usturoi
2 foi de dafin
3 cuișoare
1 linguriță oregano uscat
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…