![Image module](https://www.vinuricotnari.ro/wp-content/uploads/2016/05/3.png)
![pui-cu-miere-si-mustar](https://www.vinuricotnari.ro/wp-content/uploads/2015/06/pui-cu-miere-si-mustar.jpg)
Ingrediente
pentru 4 persoane
4-6 bucăți pulpe de pui
1/2 ceașcă de miere de albine
1/2 ceașcă de muștar
1 linguriță de busuioc uscat
1 linguriță de paprika
1/2 linguriță de patrunjel uscat
sare și piper după gust
1/2 ceașcă de miere de albine
1/2 ceașcă de muștar
1 linguriță de busuioc uscat
1 linguriță de paprika
1/2 linguriță de patrunjel uscat
sare și piper după gust
![Image module](https://www.vinuricotnari.ro/wp-content/uploads/2016/05/3.png)
![Image module](https://www.vinuricotnari.ro/wp-content/uploads/2016/05/3.png)
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.
![Cotnari-DOMENII-Tamaioasa-Romaneasca-demisec-asociere](https://www.vinuricotnari.ro/wp-content/uploads/2015/11/Cotnari-DOMENII-Tamaioasa-Romaneasca-demisec-asociere-1024x1024.jpg)
![Image module](https://www.vinuricotnari.ro/wp-content/uploads/2016/05/3.png)