Ingrediente
pentru 4 persoane
4 bucăți de cotlet de porc, sau umăr de porc (cca. 200g fiecare)
2 linguri de muștar, preferabil muștar Dijon
3 linguri de ulei de măsline
usturoi, tocat mărunt
2 crenguțe de rozmarin
1 lingură de oțet balsamic
sare și piper după gust
2 linguri de muștar, preferabil muștar Dijon
3 linguri de ulei de măsline
usturoi, tocat mărunt
2 crenguțe de rozmarin
1 lingură de oțet balsamic
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră sec – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…