Ingrediente
pentru 4 persoane
480 g file de Somon (fără piele)
zeamă de lămâie (2 lămâi)
2 șalote tăiate mărunt
2 linguri ulei de măsline extra-virgin
1/4 cană de mărar proaspăt
3 linguri de capere (scurse)
1 cățel de usturoi
1 avocado
4 crenguțe de coriandru
sare și piper după gust
zeamă de lămâie (2 lămâi)
2 șalote tăiate mărunt
2 linguri ulei de măsline extra-virgin
1/4 cană de mărar proaspăt
3 linguri de capere (scurse)
1 cățel de usturoi
1 avocado
4 crenguțe de coriandru
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care se face referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!