Ingrediente
pentru 4 persoane
1 1/2 lingură de ulei de măsline
500 g. creveti mari, decorticați
4-5 căței de usturoi tăiați mărunt
1/4 lingură de chilli tocat mărunt
3 linguri de suc de lămâie
3 linguri de unt
1 legătură de pătrunjel tocat mărunt
sare și piper după gust
500 g. creveti mari, decorticați
4-5 căței de usturoi tăiați mărunt
1/4 lingură de chilli tocat mărunt
3 linguri de suc de lămâie
3 linguri de unt
1 legătură de pătrunjel tocat mărunt
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.