Ingrediente
pentru 2 persoane
2 fileuri proaspete de somon
1 cățel de usturoi, tocat
1 lingură devin alb
1 lingură de miere
1/3 cană de oțet balsamic
2 linguri de muștar (Dijon)
1 lingură de oregano
folie de aluminiu
sare și piper după gust
1 cățel de usturoi, tocat
1 lingură devin alb
1 lingură de miere
1/3 cană de oțet balsamic
2 linguri de muștar (Dijon)
1 lingură de oregano
folie de aluminiu
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Albă sec – Cotnari DOMENII
Un vin dintr-un soi tradițional românesc, vinificat cu migală de un tânăr oenolog. Recoltat la maturitate deplină (CMD), atunci când toamna îmblânzește razele soarelui ce străbat arămiul frunzelor de viță de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Albă atent selecționată, este purtată în mici lădițe în cramă, unde mâini pricepute o vor transforma în vinul apreciat de cunoscătorii din întreaga țară. Bine răcit, va fi camaradul de încredere în momentele de început.