Ingrediente
pentru 2 persoane
1 ficat de gâscă întreg foie gras (aprox 400 g.)
200 ml. vin roșu
1/4 cană de zahăr
300 g. cireșe (fără sâmburi)
1 lingură de unt
cimbru
sare și piper după gust
200 ml. vin roșu
1/4 cană de zahăr
300 g. cireșe (fără sâmburi)
1 lingură de unt
cimbru
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească, demisec – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.