Ingrediente
pentru 2 persoane
2 bucăți de cotlet de porc
2 căței de usturoi, tăiați în șuvițe
1 lingură de ulei de măsline
1 lingură de oțet alb
1/2 cană de vin alb
2 crenguțe de cimbru proaspăt
2 frunze de dafin
2-3 cartofi albi
250 g. ciuperci
sare și piper după gust
2 căței de usturoi, tăiați în șuvițe
1 lingură de ulei de măsline
1 lingură de oțet alb
1/2 cană de vin alb
2 crenguțe de cimbru proaspăt
2 frunze de dafin
2-3 cartofi albi
250 g. ciuperci
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…