Ingrediente
pentru 4 persoane
1 kilogram carne de vită macră (am folosit 88%)
½ ceașcă de pesmet
¼ cană de parmezan proaspăt ras
2 căței de usturoi, presați (sau tocați)
½ ceapă mică, rasă (sau tocată)
2 linguri de sos marinara
1 lingură de rozmarin proaspăt, tocat
1 lingură de patrunjel proaspăt, tocat
1 lingură de busuioc proaspăt, tocat
1 ou mare, bătut ușor
sare și piper după gust
½ ceașcă de pesmet
¼ cană de parmezan proaspăt ras
2 căței de usturoi, presați (sau tocați)
½ ceapă mică, rasă (sau tocată)
2 linguri de sos marinara
1 lingură de rozmarin proaspăt, tocat
1 lingură de patrunjel proaspăt, tocat
1 lingură de busuioc proaspăt, tocat
1 ou mare, bătut ușor
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…
Informatii
Numele retetei
Pârjoale cu ierburi, la cuptor
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total