Ou copt în avocado, la cuptor

Image module
ou-copt-in-avocado-la-cuptor
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 ouă proaspete
1 avocado, tăiat pe jumătate (pe lungime), fără sâmbure
2 fâșii de bacon, tăiate mărunt
1 legătură de pătrunjel proaspăt
sare și piper după gust
Image module
Se preîncălzește cuptorul la 220 de grade Celsius. Se sparg ouăle într-un bol, având grijă ca gălbenușurile să rămână intacte. Se așează bucățile de avocado într-un vas de gătit pentru cuptor, așezând pe margini, pentru a nu se răsturna avocado. Folosind o lingură, se așează câte 1 gălbenuș de ou în avocado și restul de albuș rămas, până când avocado se umple. Se asezonează cu sare și piper după gust și se așează și pătrunjel tocat mărunt. Se introduce la cuptor, până când ouăle se gătesc (aprox. 15 minute). Se presară la sfărțit cu bucăți de bacon. Poftă bună!
Image module

Se asociază cu:

  • Fetească Albă – COLOCVIU la Atena

    Tradiția și inovația sunt cuvintele cheie după care ne-am ghidat, în producerea acestui vin. Zămislit dintr-un soi autentic românesc, Fetească Albă, Colocviu la Atena, reflectă perfecțiunea în vinificare, reușind să însoțească degustătorul cu prospețimea și complexitatea caracteristică terroirului. Reprezentat prin simbolul Atenei, Panteonul, redă filozofia anticilor greci într-o formă inovatoare, impunându-și standardele.

Cotnari-COLOCVIU-la-Atena-Feteasca-Alba-sec-asociere
Image module
Informatii
recipe image
Numele retetei
Ou copt în avocado
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
31star1star1stargraygray Based on 5 Review(s)