![Image module](https://www.vinuricotnari.ro/wp-content/uploads/2016/05/3.png)
![cotlet-de-porc-marinat-cu-salsa-de-ananas](https://www.vinuricotnari.ro/wp-content/uploads/2015/11/cotlet-de-porc-marinat-cu-salsa-de-ananas.png)
1/4 cană zeamă de lămâie
1 lingură de miere de albine
1 ardei iute tocat mărunt, fără semințe
1 cățel de usturoi tocat mărunt
1/2 cană ulei de măsline
sare și piper după gust
Ingrediente pentru salsa:
1/2 ananas, fără miez, tăiat bucățele
1 roșie tocată mărunt, 1/2 ceapă roșie tocată mărunt, 1/2 ardei iute tocat mărunt, 1 linguriță de coriandru tocat mărunt, zeama de la 1 lime, sare și piper după gust
![Image module](https://www.vinuricotnari.ro/wp-content/uploads/2016/05/3.png)
![Image module](https://www.vinuricotnari.ro/wp-content/uploads/2016/05/3.png)
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.
![Cotnari-DOMENII-Tamaioasa-Romaneasca-demisec-asociere](https://www.vinuricotnari.ro/wp-content/uploads/2015/11/Cotnari-DOMENII-Tamaioasa-Romaneasca-demisec-asociere-1024x1024.jpg)
![Image module](https://www.vinuricotnari.ro/wp-content/uploads/2016/05/3.png)