Clătite cu ciocolată și banane

Image module
clatite-cu-ciocolata-si-banane-361x240
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 căni de făină
1 cană lapte
1 cană apă
4 ouă
100 gr. miere
7-8 banane
2 linguri de cacao
4 lingurițe zahăr vanilat
Image module
Într-un bol, adăugați cele 4 ouă, zahărul vanilat și amestecați cu un mixer timp de 2-3 minute, până când compoziția va deveni omogenă. Adăugați apoi făina cernută treptat, lingură cu lingură, ca să se lege compoziția. După ce ați terminat de adăugat făina, adăugați câte puțin lapte și câte puțină apă, treptat, după care adăugați și cacao. Adăugați și restul de lapte și apă, treptat, până când se încorporează în compoziția pentru clătite și nu există cocoloașe.
A sosit timpul să pregătiți clătitele. Încingeți o tigaie, adăugați puțin ulei și prăjiți clătitele, pe rând. După ce ați terminat, a sosit timpul să le umpleți. Folosind o pensulă de bucătărie, ungeți fiecare clătită cu miere, și adăugați banana pe lungimea clătitei și rulați. Se poate orna cu ciocolată neagră topită și cu frunze de mentă. Poftă bună!
Image module

Se asociază cu:

  • Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris

    Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!

Cotnari-COLOCVIU-la-Paris-Busuioaca-de-Bohotin-sec-asociere
Image module