Salată de pepene roșu cu brânză feta și mentă

Image module
salata-de-pepene-rosu-cu-branza-feta-menta
Ingrediente
pentru 4 persoane
1/3 cană ulei de măsline extra-virgin
3 linguri suc de lămâie
2 lingurițe sare kosher
1 linguriță sos Tabasco
1/2 linguriță piper proaspăt măcinat
un pepene mediu (3-4 kg), tăiat cubulețe
250 g. brânză feta, fărâmițată
1 ceapă mică (de preferat ceapă dulce) tăiată cubulețe
mentă proaspătă
Image module
Într-un bol mare, se adaugă uleiul, sucul de lămâie, sarea, sosul Tabasco și piperul. Se adaugă pepenele tăiat cuburi, brânza feta, ceapa și se amestecă ușor. Se adaugă frunze de mentă tăiată fâșii și se servește alături de un pahar de vin, pentru un efect răcoritor.
Image module

Se asociază cu:

Busuioacă de Bohotin – Cotnari DOMENII

Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova trezește spiritul spre noi tentații, deschizând o nouă perspectivă a simțurilor

Cotnari-DOMENII-Busuioaca-de-Bohotin-demisec-asociere
Image module
Informatii
recipe image
Numele retetei
Salată de pepene roșu cu brânză feta și mentă
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)