Cheesecake – Desert

Image module
Recipe-new-york-cheesecake
Ingrediente
15 biscuiți graham sfărâmați
2 linguri de unt
230 g cremă de brânză
1 cană și jumătate zahăr alb
3/4 cană de lapte
4 ouă
1 cană de smântână
esență de vanilie
1/4 cană de făină albă
Image module
Se pune untul la topit și se amestecă apoi cu biscuiții, într-un bol. Se așează apoi pe fundul unei forme rotunde de copt, până când se formează patul de biscuiți.
Într-un alt bol se prepară compoziția. Se amestecă crema de brânză din comerț cu zahărul, până când compoziția devine omogenă, iar apoi adăungăm laptele și treptat, câte un ou. Se adaugă apoi smântâna, esența de vanilie și făina.
Turnăm compoziția peste biscuiți și introducem compoziția finală în cuptorul încins (175 grade Celsius), timp de o oră.
Se lasă apoi la răcit și se ornează cu fructe proaspete și se servește alături de o Tămâioasă Românească demisec, Cotnari DOMENII.
Image module

Se asociază cu:

Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris

Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!

Cotnari-COLOCVIU-la-Paris-Busuioaca-de-Bohotin-sec-asociere
Image module