Rulou de piept de curcan cu spanac și legume sotate

Image module
rulou-de-piept-de-curcan-cu-spanac-si-legume-sotate
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr. piept de curcan
300 gr. spanac proaspăt
150 gr cașcaval
2 gălbenușuri
piper alb
ulei extravirgin de măsline
sare după gust
Image module
Pieptul îl tăiem file, îl batem cu ciocanul de șnițele și îl condimentăm cu sare și piper. Spanacul îl opărim, apoi îl strecurăm și îl presăm bine, să iasă apa din el și îl punem în blender, împreună cu gălbenușurile de ou.
Adăugăm compoziției finale cașcavalul ras și omogenizăm pasta.
Ungem feliile de piept de curcan cu pastă, le rulăm și le prindem cu o scobitoare.
Încălzim cuptorul la 160 grade C și introducem rulourile 25 de minute. Sotăm legumele și le stingem cu o jumătate de pahar de Fetească alba, Colocviu la Atena.
Se servește cald, alături de Fetească Albă de la Casa de Vinuri Cotnari.
Image module

Se asociază cu:

Fetească Albă, sec – COLOCVIU la Atena

Tradiția și inovația sunt cuvintele cheie după care ne-am ghidat, în producerea acestui vin. Zămislit dintr-un soi autentic românesc, Fetească Albă, Colocviu la Atena, reflectă perfecțiunea în vinificare, reușind să însoțească degustătorul cu prospețimea și complexitatea caracteristică terroirului. Reprezentat prin simbolul Atenei, Panteonul, redă filozofia anticilor greci într-o formă inovatoare, impunându-și standardele.

Cotnari-COLOCVIU-la-Atena-Feteasca-Alba-sec-asociere
Image module